NUORTEN LUKKOPAININ PERUSKURSSI ALKAA 28.6.2022!

MITÄ

Lukkopaini on modernia ja tehokasta kamppailu-urheilua jossa yhdistyvät monipuolisesti eri lajien kuten Brasilialaisen Jujutsun, judon sekä vapaapainin painitekniikat. 

Peruskurssi on tarkoitettu 13 – 18 vuotiaille nuorille ja kurssilla harjoitellaan lukkopainin perustekniikkaa monipuolisesti ja turvallisesti sekä kohotetaan kuntoa erilaisten kuntoharjoitteiden avulla. Lukkopaini kehittää monipuolisesti kehonhallintaa sekä motoriikkaa voimaa ja peruskestävyyttä unohtamatta. 

Lukkopaini sopiikin mainiosti esimerkiksi oheisharjoitteluksi muiden lajien kuten jalkapallon, jääkiekon tai salibandyn rinnalle. Mitään kuntovaatimuksia ei kuitenkaan ole eikä aikaisempaa kamppailulajitaustaa tarvita. Peruskurssi antaa eväät lukkopainin harjoitteluun jatkoryhmässä kurssin jälkeen.

MISSÄ JA MILLOIN

Peruskurssi alkaa tiistaina 18.6. klo 17.00.

Kaikki harjoitukset pidetään Kokkolan Kamppailusalilla osoitteessa Ouluntie 13 (Ent. Ouluntie 46B, Kokkolan Varaosakeskusta vastapäätä, käynti sisäpihan kautta).

HINTA

Peruskurssin hinta on 30€ ja kesto on neljä viikkoa ajalla 28.6. – 22.7. Maksuvälineinä käyvät tilisiirto ja käteinen. Kurssilla voi käydä kaksi kertaa ilmaiseksi kokeilemassa ja uusia harjoittelijoita otetaan mukaan ensimmäisen viikon ajan. Peruskurssimaksu sisältää kuluvan vuoden jäsenmaksun ja kattaa harjoittelun elokuun loppuun asti.

KURSSILLE MUKAAN

Varusteiksi peruskurssille riittävät reippaan urheilumielen lisäksi sisäliikuntavaatteet sekä juomapullo, harjoittelu tapahtuu avojaloin. 

HARJOITUSAJAT

Tiistai 17.00 – 18.00

Perjantai 17.00 – 18.00

LISÄTIEDOT JA ILMOITTAUTUMISET

Tomi Kinnunen  |  050 538 4811  |  info@kbtkokkola.com

KBT KOKKOLA RY

KBT Kokkola ry on Kokkolan menestyneimpiä kamppailu-urheiluseuroja jonka lajeina ovat potkunyrkkeily, vapaaottelu ja lukkopaini. Seuran ottelijat ovat saavuttaneet kansallisen tason menestystä (mm. SM-1, -2 ja -3) mutta kilpaileminen ei kuitenkaan ole pakollista ja suurin osa harrastajista onkin mukana kuntoilumielessä. Ohjaajien pitkä kokemus eri lajeista takaa laadukkaan opetuksen ja mukavat, haastavat sekä hikiset treenit jokaiselle harrastajalle!

tervetuloa mukaan!