SEURAAVA VAPAAOTTELUN JA LUKKOPAININ PERUSKURSSI ALKAA 5.8.2024!

mitä

Vapaaottelu ja lukkopaini ovat modernia, vauhdikasta ja tehokasta kamppailu-urheilua jossa yhdistyvät erilaiset pystyottelutekniikat kuten lyönnit ja potkut sekä monipuolinen pysty- ja mattopaini. Peruskurssilla harjoitellaan perustekniikkaa monipuolisesti ja turvallisesti sekä kohotetaan yleiskuntoa erilaisten kuntoharjoitteiden avulla. Mitään kuntovaatimuksia ei kuitenkaan ole eikä aikaisempaa kamppailulajitaustaa tarvita. Peruskurssi antaa eväät vapaaottelun ja lukkopainin sekä potkunyrkkeilyn harjoitteluun jatkoryhmissä peruskurssin jälkeen.

missä ja milloin

Peruskurssi alkaa maanantaina 5.8.2024!

Kaikki harjoitukset pidetään Kokkolan Kamppailusalilla osoitteessa Kaarlelankatu 6 (käynti takapihan kautta)

hinta

Peruskurssin hinta on 100€ ja kesto 6 viikkoa.

Maksuvälineinä käyvät tilisiirto, käteinen, maksukortti, Tyky-, Smartum- ja Virike-setelit sekä ePassi, SmartumPay ja Eazybreak. Peruskurssimaksu sisältää kuluvan vuoden jäsenmaksun ja kattaa harjoittelun syyskuun loppuun saakka.

Kurssilla voi käydä kaksi kertaa ilmaiseksi kokeilemassa ja uusia harjoittelijoita otetaan mukaan kahden viikon ajan.

Huom! Samalla peruskurssimaksulla voi osallistua myös potkunyrkkeilyn peruskurssille.

kurssille mukaan

Varusteiksi peruskurssille riittää reippaan urheilumielen lisäksi sisäliikuntavaatteet sekä juomapullo, harjoittelu tapahtuu avojaloin. 

Ikäraja kurssille on 15 vuotta.

harjoitusajat

Maanantai 19.30 – 20.30 (Mattotekniikka)

Torstai 17.30 – 18.30 (Pystytekniikka)

ohjaajat

Ohjaajina kurssilla toimivat Antti Heikura, Tomi Kinnunen ja Roni Kronqvist. 

Kaikilla ohjaajilla on pitkä tausta kamppailu-urheilun ohjaamisesta, harjoittelemisesta sekä kansallisen tason ottelukokemusta. Ohjaajilla on myös Suomen Potkunyrkkeilyliiton ohjaajakoulutus.

ilmoittautuminen

lisätiedot

Tomi Kinnunen  |  050 538 4811  |  info@kbtkokkola.com

kbt kokkola ry

KBT Kokkola ry on Kokkolan menestyneimpiä kamppailu-urheiluseuroja jonka lajeina ovat potkunyrkkeily, nyrkkeily, vapaaottelu ja lukkopaini. Seuran ottelijat ovat saavuttaneet kansallisen sekä kansainvälisen tason menestystä (mm. SM-1, -2 ja -3, World Cup -3, EM- ja MM-edustus) mutta kilpaileminen ei kuitenkaan ole pakollista ja suurin osa harrastajista onkin mukana kuntoilumielellä. Ohjaajien pitkä kokemus eri lajeista takaa laadukkaan opetuksen ja mukavat, haastavat sekä hikiset treenit jokaiselle harrastajalle

tervetuloa mukaan!