Vapaaottelun ja lukkopainin peruskurssi

vapaaottelun ja lukkopainin peruskurssi alkaa 12.9.2022!

mitä

Vapaaottelu ja lukkopaini ovat modernia, vauhdikasta ja tehokasta kamppailu-urheilua jossa yhdistyvät erilaiset pystyottelutekniikat kuten lyönnit ja potkut sekä monipuolinen pysty- ja mattopaini. Peruskurssilla harjoitellaan perustekniikkaa monipuolisesti ja turvallisesti sekä kohotetaan yleiskuntoa erilaisten kuntoharjoitteiden avulla. Mitään kuntovaatimuksia ei kuitenkaan ole eikä aikaisempaa kamppailulajitaustaa tarvita. Peruskurssi antaa eväät vapaaottelun ja lukkopainin harjoitteluun jatkoryhmissä peruskurssin jälkeen.

missä ja milloin

Peruskurssi alkaa 12.9.2022 klo 19.30!

Kaikki harjoitukset pidetään Kokkolan Kamppailusalilla osoitteessa Ouluntie 13 (Ent. Ouluntie 46B, Kokkolan Varaosakeskusta vastapäätä, käynti sisäpihan kautta).

hinta

Peruskurssin hinta on 80€ ja kesto 8 viikkoa.

Maksuvälineinä käyvät tilisiirto, käteinen, maksukortti, Tyky-, Smartum- ja Virike-setelit sekä ePassi, SmartumPay ja Eazybreak. Peruskurssimaksu sisältää kuluvan vuoden jäsenmaksun ja kattaa harjoittelun marraskuun loppuun saakka.

Kurssilla voi käydä kaksi kertaa ilmaiseksi kokeilemassa ja uusia harjoittelijoita otetaan mukaan kahden viikon ajan, lisäksi samalla peruskurssimaksulla voi osallistua myös potkunyrkkeilyn peruskurssille!

kurssille mukaan

Varusteiksi peruskurssille riittää reippaan urheilumielen lisäksi sisäliikuntavaatteet sekä juomapullo, harjoittelu tapahtuu avojaloin. 

harjotiusajat

Maanantai 19.30 – 20.30

Keskiviikko 19.30 – 20.30

ohjaajat

Ohjaajina kurssilla toimivat Antti Heikura ja Aki Jaakola. 

Kaikilla ohjaajilla on pitkä tausta kamppailu-urheilun ohjaamisesta, 
harjoittelemisesta sekä kansallisen tason ottelukokemusta.

ilmoittautuminen

lisätiedot

Tomi Kinnunen  |  050 538 4811  |  info@kbtkokkola.com

kbt kokkola ry

KBT Kokkola ry on Kokkolan menestyneimpiä kamppailu-urheiluseuroja jonka lajeina ovat potkunyrkkeily, vapaaottelu ja lukkopaini. Seuran ottelijat ovat saavuttaneet kansallisen tason menestystä (mm. SM-1, -2 ja -3) mutta kilpaileminen ei kuitenkaan ole pakollista ja suurin osa harrastajista onkin mukana kuntoilumielessä. Ohjaajien pitkä kokemus eri lajeista takaa laadukkaan opetuksen ja mukavat, haastavat sekä hikiset treenit jokaiselle harrastajalle

tervetuloa mukaan!