Vapaaottelun ja lukkopainin peruskurssi

KBT Kokkola aloittaa vapaaottelun ja lukkopainin peruskurssin maanantaina 6.8.2018 klo 19.45. Harjoitukset pidetään Kokkolan Kamppailusalilla osoitteessa Ouluntie 46 B (Kokkolan Varaosakeskusta vastapäätä, käynti sisäpihan kautta).

Peruskurssilla harjoitellaan monipuolista vapaaottelun ja lukkopainin perustekniikkaa sekä kohotetaan yleiskuntoa. Mitään aikaisempaa kamppailulajitaustaa ei tarvita eikä kuntovaatimuksia ole joten jokainen harjoittelee tasollaan. Varusteiksi riittävät sisäliikuntavaatteet sekä juomapullo. Ikäraja peruskurssille on 15 vuotta ja kurssille osallistuvalla tulee olla nuhteeton tausta.

Peruskurssin hinta on 70€ ja kesto noin kaksi kuukautta. Maksuvälineinä käyvät myös Tyky-, Smartum- ja Virike-setelit sekä ePassi. Kurssilla voi käydä kaksi kertaa ilmaiseksi kokeilemassa ja uusia harjoittelijoita otetaan mukaan kahden viikon ajan. Peruskurssimaksu kattaa harjoittelun marraskuun loppuun asti.

HARJOITUKSET
Kaikki harjoitukset pidetään Kokkolan Kamppailusalilla (Ouluntie 46 B) ja harjoitusajat ovat

Maanantai 19.45 – 21.00                                                                                            Keskiviikko 19.45 – 21.00

OHJAAJAT
Ohjaajina kurssilla toimivat Antti Heikura ja Ahmed Al-Jubouri. Kaikilla ohjaajilla on pitkä tausta kamppailu-urheilun harjoittelemisesta sekä kansallisen tason ottelukokemusta.

KBT Kokkola on Kokkolassa toimiva kamppailu-urheiluseura jonka lajeina ovat potkunyrkkeily, vapaaottelu ja lukkopaini. Seuran ottelijat ovat saavuttaneet kansallisen tason menestystä (mm. SM-1, -2 ja -3) mutta kilpaileminen ei kuitenkaan ole pakollista ja suurin osa harrastajista onkin mukana kuntoilumielessä. Ohjaajien pitkä kokemus takaa mukavat ja haastavat treenit jokaiselle harrastajalle.

LISÄTIETOJA JA ILMOITTAUTUMISET
Tomi Kinnunen | 050 538 4811 | info@kbtkokkola.com

TERVETULOA MUKAAN!