Vapaaottelun ja lukkopainin peruskurssi

KBT Kokkola aloittaa vapaaottelun ja lukkopainin peruskurssin maanantaina 6.1.2020 klo 19.30. Harjoitukset pidetään Kokkolan Kamppailusalilla osoitteessa Ouluntie 46 B (Kokkolan Varaosakeskusta vastapäätä, käynti sisäpihan kautta).

Vapaaottelu ja lukkopaini on modernia ja tehokasta kamppailu-urheilua jossa yhdistyvät erilaiset pystyottelutekniikat kuten lyönnit ja potkut sekä monipuolinen pysty- ja mattopaini. Peruskurssilla harjoitellaan perustekniikkaa monipuolisesti ja turvallisesti sekä kohotetaan kuntoa erilaisten kuntoharjoitteiden avulla. Mitään kuntovaatimuksia ei kuitenkaan ole eikä aikaisempaa kamppailulajitaustaa tarvita.

Varusteiksi peruskurssille riittävät reippaan urheilumielen lisäksi sisäliikuntavaatteet sekä juomapullo, harjoittelu tapahtuu avojaloin. Ikäraja peruskurssilla on 15 vuotta ja kurssille osallistuvalla tulee olla nuhteeton tausta.

Peruskurssin hinta on 80€ ja kesto noin kaksi kuukautta. Maksuvälineinä käyvät tilisiirto, käteinen, Tyky-, Smartum- ja Virike-setelit sekä ePassi. Kurssilla voi käydä kaksi kertaa ilmaiseksi kokeilemassa ja uusia harjoittelijoita otetaan mukaan kahden viikon ajan. Peruskurssimaksu sisältää kuluvan vuoden jäsenmaksun ja kattaa harjoittelun maaliskuun loppuun asti.

HARJOITUKSET
Kaikki harjoitukset pidetään Kokkolan Kamppailusalilla (Ouluntie 46 B) ja harjoitusajat ovat

Maanantai 19.30 – 20.30

Keskiviikko 19.30 – 20.30

OHJAAJAT
Ohjaajina kurssilla toimivat Antti Heikura ja Ahmed Al-Jubouri. Kaikilla ohjaajilla on pitkä tausta kamppailu-urheilun harjoittelemisesta sekä kansallisen tason ottelukokemusta.

KBT Kokkola ry on Kokkolan menestyneimpiä kamppailu-urheiluseuroja jonka lajeina ovat potkunyrkkeily, vapaaottelu ja lukkopaini. Seuran ottelijat ovat saavuttaneet kansallisen tason menestystä (mm. SM-1, -2 ja -3) mutta kilpaileminen ei kuitenkaan ole pakollista ja suurin osa harrastajista onkin mukana kuntoilumielessä. Ohjaajien pitkä kokemus eri lajeista takaa laadukkaan opetuksen ja mukavat, haastavat sekä hikiset treenit jokaiselle harrastajalle.

LISÄTIETOJA JA ILMOITTAUTUMISET
Tomi Kinnunen | 050 538 4811 | info@kbtkokkola.com

TERVETULOA MUKAAN!