K-1 Potkunyrkkeilyn peruskurssip

KBT Kokkola aloittaa K-1 potkunyrkkeilyn peruskurssin tiistaina 1.9.2020 klo 19.00. Harjoitukset pidetään Kokkolan Kamppailusalilla osoitteessa Ouluntie 13 (ent. Ouluntie 46B, Kokkolan Varaosakeskusta vastapäätä, käynti sisäpihan kautta).

K-1 potkunyrkkeily on modernia ja tehokasta pystykamppailua jossa yhdistyvä erilaiset lyönnit ja potkut. Peruskurssilla harjoitellaan perustekniikkaa monipuolisesti ja turvallisesti sekä kohotetaan kuntoa erilaisten kuntoharjoitteiden avulla. Mitään kuntovaatimuksia ei kuitenkaan ole eikä aikaisempaa kamppailulajitaustaa tarvita.

Varusteiksi peruskurssille riittää reippaan urheilumielen lisäksi sisäliikuntavaatteet sekä juomapullo, harjoittelu tapahtuu avojaloin. Ikäraja peruskurssille on 13 vuotta ja kurssille osallistuvalla tulee olla nuhteeton tausta.

Peruskurssin hinta on 80€ ja kesto noin kaksi kuukautta. Maksuvälineinä käyvät tilisiirto, käteinen, maksukortti, Tyky-, Smartum- ja Virike-setelit, edellisten online-versiot, ePassi sekä Eazybreak. Kurssilla voi käydä kaksi kertaa ilmaiseksi kokeilemassa ja uusia harjoittelijoita otetaan mukaan kahden viikon ajan. Peruskurssimaksu kattaa harjoittelun marraskuun loppuun asti ja kurssin jälkeen harjoittelua voi jatkaa harrasteryhmissä.

HARJOITUKSET
Kaikki harjoitukset pidetään Kokkolan Kamppailusalilla (Ouluntie 13) ja harjoitusajat ovat

Tiistai 19.00 – 20.00
Torstai 19.00 – 20.00

OHJAAJAT
Ohjaajina kurssilla toimivat Tomi Kinnunen ja Roni Kronqvist. Kaikilla ohjaajilla on pitkä tausta kamppailu-urheilun harjoittelemisesta, kansallisen tason ottelukokemusta sekä Suomen Potkunyrkkeilyliiton ohjaajakoulutus.

KBT Kokkola ry on Kokkolan menestyneimpiä kamppailu-urheiluseuroja jonka lajeina ovat potkunyrkkeily, vapaaottelu ja lukkopaini. Seuran ottelijat ovat saavuttaneet kansallisen tason menestystä (mm. SM-1, -2 ja -3) mutta kilpaileminen ei kuitenkaan ole pakollista ja suurin osa harrastajista onkin mukana kuntoilumielessä. Ohjaajien pitkä kokemus eri lajeista takaa laadukkaan opetuksen ja mukavat, haastavat sekä hikiset treenit jokaiselle harrastajalle.

LISÄTIETOJA JA ILMOITTAUTUMISET

Tomi Kinnunen | 050 538 4811 | info@kbtkokkola.com

Ilmoittautuminen ei ole pakollista mutta suotavaa osallistujamäärän hahmottamiseksi.

TERVETULOA MUKAAN!