K1 Potkunyrkkeilyn peruskurssi

KBT Kokkola aloittaa K1 potkunyrkkeilyn peruskurssin tiistaina 14.9.2021 klo 19.00. Harjoitukset pidetään Kokkolan Kamppailusalilla osoitteessa Ouluntie 13 (Ent. Ouluntie 46B, Kokkolan Varaosakeskusta vastapäätä, käynti sisäpihan kautta).

K1 potkunyrkkeily on modernia ja tehokasta pystykamppailua jossa yhdistyvät erilaiset lyönnit ja potkut. Peruskurssilla harjoitellaan perustekniikkaa monipuolisesti ja turvallisesti sekä kohotetaan kuntoa erilaisten kuntoharjoitteiden avulla. Mitään kuntovaatimuksia ei kuitenkaan ole eikä aikaisempaa kamppailulajitaustaa tarvita. Peruskurssin jälkeen harjoittelua voi jatkaa jatkoryhmissä.

Varusteiksi peruskurssille riittää reippaan urheilumielen lisäksi sisäliikuntavaatteet sekä juomapullo, harjoittelu tapahtuu avojaloin. Harjoituksissa käytettäviä varusteita kuten nyrkkeilyhanskoja voi lainata salilta, mutta mikäli sinulla on omat niin voit ottaa ne mukaan. Ikäraja peruskurssille on 13 vuotta ja kurssille osallistuvalla tulee olla nuhteeton tausta.

Peruskurssin hinta on 80€ (sisältää käsisiteet) ja kesto noin kaksi kuukautta. Maksuvälineinä käyvät tilisiirto, käteinen, maksukortti, Tyky-, Smartum- ja Virike-setelit sekä ePassi, SmartumPay ja Eazybreak. Kurssilla voi käydä kaksi kertaa ilmaiseksi kokeilemassa ja uusia harjoittelijoita otetaan mukaan kahden viikon ajan. Peruskurssimaksu sisältää kuluvan vuoden jäsenmaksun ja kattaa harjoittelun marraskuun loppuun asti.

Huom! Samalla peruskurssimaksulla voit osallistua halutessasi myös lukkopainin peruskurssille.

HARJOITUKSET
Kaikki harjoitukset pidetään Kokkolan Kamppailusalilla (Ouluntie 13, ent. 46 B) ja harjoitusajat ovat

Tiistai 19.00 – 20.00
Torstai 19.00 – 20.00

OHJAAJAT
Ohjaajina kurssilla toimivat Tomi Kinnunen ja Roni Kronqvist. Kaikilla ohjaajilla on pitkä tausta kamppailu-urheilun harjoittelemisesta, kansallisen tason ottelukokemusta sekä Suomen Potkunyrkkeilyliiton ohjaajakoulutus.

KBT Kokkola ry on Kokkolan menestyneimpiä kamppailu-urheiluseuroja jonka lajeina ovat potkunyrkkeily, vapaaottelu ja lukkopaini. Seuran ottelijat ovat saavuttaneet kansallisen tason menestystä (mm. SM-1, -2 ja -3) mutta kilpaileminen ei kuitenkaan ole pakollista ja suurin osa harrastajista onkin mukana kuntoilumielessä. Ohjaajien pitkä kokemus eri lajeista takaa laadukkaan opetuksen ja mukavat, haastavat sekä hikiset treenit jokaiselle harrastajalle.

LISÄTIETOJA JA ILMOITTAUTUMINEN

Tomi Kinnunen | 050 538 4811 | info@kbtkokkola.com

TERVETULOA MUKAAN!