K1 Potkunyrkkeilyn peruskurssi

KBT Kokkola aloittaa K1-potkunyrkkeilyn peruskurssin tiistaina 4.1.2022 klo 19.00. Harjoitukset pidetään Kokkolan Kamppailusalilla osoitteessa Ouluntie 13 (Ent. Ouluntie 46B, Kokkolan Varaosakeskusta vastapäätä, käynti sisäpihan kautta).

K1-potkunyrkkeily on modernia ja tehokasta pystykamppailua jossa yhdistyvät erilaiset lyönnit ja potkut. Peruskurssilla harjoitellaan potkunyrkkeilyn perustekniikkaa monipuolisesti ja turvallisesti sekä kohotetaan kuntoa erilaisten kuntoharjoitteiden avulla. Mitään kuntovaatimuksia ei kuitenkaan ole eikä aikaisempaa kamppailulajitaustaa tarvita.

Varusteiksi peruskurssille riittää reippaan urheilumielen lisäksi sisäliikuntavaatteet sekä juomapullo, harjoittelu tapahtuu avojaloin. Harjoituksissa käytettäviä varusteita kuten nyrkkeilyhanskoja voi lainata salilta, mutta mikäli sinulla on omat niin voit ottaa ne mukaan. Ikäraja peruskurssille on 13 vuotta ja kurssille osallistuvalla tulee olla nuhteeton tausta.

Peruskurssi antaa eväät harjoittelun jatkamiseen jatkoryhmissä, ja peruskurssin päättyessä voi osallistua potkunyrkkeilyn vyökokeeseen jossa suoritetaan potkunyrkkeilyn keltainen vyö.

Peruskurssin kesto on kuusi viikkoa ja hinta 70€. Maksuvälineinä käyvät tilisiirto, käteinen, maksukortti, Tyky-, Smartum- ja Virike-setelit sekä ePassi, SmartumPay ja Eazybreak. Kurssilla voi käydä kaksi kertaa ilmaiseksi kokeilemassa ja uusia harjoittelijoita otetaan mukaan ensimmäisen viikon ajan. Peruskurssimaksu sisältää kuluvan vuoden jäsenmaksun ja kattaa harjoittelun maaliskuun loppuun asti.

HARJOITUKSET
Kaikki harjoitukset pidetään Kokkolan Kamppailusalilla (Ouluntie 13, ent. 46 B) ja harjoitusajat ovat

Tiistai 19.00 – 20.00
Torstai 19.00 – 20.00

OHJAAJAT
Ohjaajina kurssilla toimivat Tomi Kinnunen ja Roni Kronqvist. Kaikilla ohjaajilla on pitkä tausta kamppailu-urheilun harjoittelemisesta, kansallisen tason ottelukokemusta sekä Suomen Potkunyrkkeilyliiton ohjaajakoulutus.

KBT Kokkola ry on Kokkolan menestyneimpiä kamppailu-urheiluseuroja jonka lajeina ovat potkunyrkkeily, vapaaottelu ja lukkopaini. Seuran ottelijat ovat saavuttaneet kansallisen tason menestystä (mm. SM-1, -2 ja -3) mutta kilpaileminen ei kuitenkaan ole pakollista ja suurin osa harrastajista onkin mukana kuntoilumielessä. Ohjaajien pitkä kokemus eri lajeista takaa laadukkaan opetuksen ja mukavat, haastavat sekä hikiset treenit jokaiselle harrastajalle.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittaudu mukaan ao. linkistä:

https://forms.gle/b57yKcW8Gtu9CJW56

LISÄTIETOJA

Tomi Kinnunen | 050 538 4811 | info@kbtkokkola.com