Potkunyrkkeilyn kertauskurssi alkaa 3.8.2021

KBT Kokkola aloittaa potkunyrkkeilyn kertauskurssin tiistaina 3.8.2021  klo 19.00. Kertauskurssi on tarkoitettu kaikille jotka ovat joskus käyneet joko potku- tai thainyrkkeilyn peruskurssin missä tahansa seurassa ja joille on tullut harjoittelusta taukoa mutta haluaisivat taas aloittaa harjoittelun. Kurssilla kerrataan potkunyrkkeilyn perustekniikkaa ja kurssi antaa eväät harjoittelun jatkamiseen jatkoryhmissä. Kurssilla kohotetaan myös yleiskuntoa erilaisten kuntoharjoitteiden avulla mutta mitään kuntovaatimuksia ei ole ja harjoitukset soveltuvat kaikille kuntotasoon katsomatta, paino treeneissä on potkunyrkkeilytekniikan harjoittelussa. Kurssilla ei myöskään tehdä varsinaista otteluharjoittelua eli sparrata vaan harjoitukset painottuvat tekniikkaharjoitteluun.

Kertauskurssille osallistuaksesi sinulla ei tarvitse olla omia kamppailuvarusteita vaan voit lainata varusteet salilta. Kurssin jälkeen omat varusteet voi halutessa hankkia seuran kautta.

Kertauskurssin kesto on neljä viikkoa ajalla 3.-26.8., yhteensä 8 harjoituskertaa ja kurssin hinta on 50€. Maksuvälineinä käyvät tilisiirto, käteinen, maksukortti, Tyky-, Smartum- ja Virike-setelit sekä ePassi, SmartumPay ja Eazybreak. Kurssimaksu kattaa harjoittelun syyskuun loppuun saakka.

Huom. Kertauskurssi järjestetään mikäli vähintään 8 osallistujaa.

HARJOITUKSET

Kaikki harjoitukset pidetään Kokkolan Kamppailusalilla osoitteessa Ouluntie 13 (ent. Ouluntie 46B, Kokkolan Varaosakeskusta vastapäätä, käynti sisäpihan kautta) ja harjoitusajat ovat

Tiistai 19.00 – 20.00

Torstai 19.00 – 20.00

OHJAAJA

Ohjaajana kurssilla toimii Tomi Kinnunen. Ohjaajalla on pitkä tausta kamppailu-urheilun harjoittelemisesta ka valmentamisesta, kansallisen tason ottelukokemusta sekä Suomen Potkunyrkkeilyliiton ohjaajakoulutus.

KBT Kokkola ry on Kokkolan menestyneimpiä kamppailu-urheiluseuroja jonka lajeina ovat potkunyrkkeily, vapaaottelu ja lukkopaini. Seuran ottelijat ovat saavuttaneet kansallisen tason menestystä (mm. SM-1, -2 ja -3) mutta kilpaileminen ei kuitenkaan ole pakollista ja suurin osa harrastajista onkin mukana kuntoilumielessä. Ohjaajien pitkä kokemus eri lajeista takaa laadukkaan opetuksen ja mukavat, haastavat sekä hikiset treenit jokaiselle harrastajalle.

ILMOITTAUTUMISET

Ilmoittaudu mukaan alla olevasta linkistä

https://forms.gle/YsRRzrJxmQU7j4Xc8

LISÄTIETOJA

Tomi Kinnunen | 050 538 4811 | info@kbtkokkola.com

TERVETULOA MUKAAN!