You are currently viewing Potkunyrkkeilyn kertauskurssi 2.4.2019!

Potkunyrkkeilyn kertauskurssi 2.4.2019!

KBT Kokkola aloittaa potkunyrkkeilyn kertauskurssin tiistaina 2.4.2019 klo 18.30. Kertauskurssi on tarkoitettu kaikille jotka ovat joskus käyneet joko potku- tai thainyrkkeilyn peruskurssin missä tahansa seurassa ja joille on tullut harjoittelusta taukoa mutta haluaisivat taas aloittaa harjoittelun. Kurssilla kerrataan potkunyrkkeilyn perustekniikoita jotta harjoittelun jatkaminen on taas mielekästä. Lisäksi kurssilla kohotetaan yleiskuntoa erilaisten kuntoharjoitteiden avulla mutta mitään kuntovaatimuksia ei ole ja harjoitukset soveltuvat kaikille kuntotasoon katsomatta. Kurssilla ei myöskään tehdä otteluharjoittelua eli sparrata vaan harjoitukset painottuvat tekniikkaharjoitteluun.

Kertauskurssin kesto on neljä viikkoa ajalla 2.-28.4. ja hinta on 40€. Maksuvälineinä käyvät tilisiirto, käteinen, Tyky-, Smartum- ja Virike-setelit sekä ePassi. Kurssimaksu kattaa harjoittelun toukokuun loppuun saakka.

Huom. Kertauskurssi järjestetään mikäli vähintään 8 osallistujaa.

HARJOITUKSET
Kaikki harjoitukset pidetään Kokkolan Kamppailusalilla osoitteessa Ouluntie 46B (Kokkolan Varaosakeskusta vastapäätä, käynti sisäpihan kautta) ja harjoitusajat ovat

Tiistai 18.30 – 19.30
Torstai 19.00 – 20.00

OHJAAJAT
Ohjaajina kurssilla toimivat Tomi Kinnunen ja Roni Kronqvist. Kaikilla ohjaajilla on pitkä tausta kamppailu-urheilun harjoittelemisesta, kansallisen tason ottelukokemusta sekä Suomen Potkunyrkkeilyliiton ohjaajakoulutus.

KBT Kokkola ry on Kokkolan menestyneimpiä kamppailu-urheiluseuroja jonka lajeina ovat potkunyrkkeily, vapaaottelu ja lukkopaini. Seuran ottelijat ovat saavuttaneet kansallisen tason menestystä (mm. SM-1, -2 ja -3) mutta kilpaileminen ei kuitenkaan ole pakollista ja suurin osa harrastajista onkin mukana kuntoilumielessä. Ohjaajien pitkä kokemus eri lajeista takaa laadukkaan opetuksen ja mukavat, haastavat sekä hikiset treenit jokaiselle harrastajalle.

LISÄTIETOJA JA ILMOITTAUTUMISET
Tomi Kinnunen | 050 538 4811 | info@kbtkokkola.com

TERVETULOA MUKAAN!