Lukkopainin peruskurssi

KBT Kokkola aloittaa lukkopainin peruskurssin maanantaina 13.9.2021 klo 18.30. Harjoitukset pidetään Kokkolan Kamppailusalilla osoitteessa Ouluntie 13 (ent, Ouluntie 46B, Kokkolan Varaosakeskusta vastapäätä, käynti sisäpihan kautta).

Lukkopaini on modernia ja tehokasta kamppailu-urheilua jossa yhdistyvät monipuolisesti eri lajien kuten Brasilialaisen Jujutsun, judon sekä vapaapainin painitekniikat niin pystyssä kuin matossakin. Peruskurssilla harjoitellaan perustekniikkaa monipuolisesti ja turvallisesti sekä kohotetaan kuntoa erilaisten kuntoharjoitteiden avulla. Mitään kuntovaatimuksia ei kuitenkaan ole eikä aikaisempaa kamppailulajitaustaa tarvita. Peruskurssi antaa eväät lukkopainin harjoitteluun jatkoryhmässä peruskurssin jälkeen.

Varusteiksi peruskurssille riittävät reippaan urheilumielen lisäksi sisäliikuntavaatteet sekä juomapullo, harjoittelu tapahtuu avojaloin. Ikäraja peruskurssilla on 15 vuotta ja kurssille osallistuvalla tulee olla nuhteeton tausta.

Peruskurssin hinta on 50€ (sisältää hammassuojat) ja kesto on neljä viikkoa. Maksuvälineinä käyvät tilisiirto, käteinen, Tyky-, Smartum- ja Virike-setelit sekä ePassi, SmartumPay ja Eazybreak. Kurssilla voi käydä kaksi kertaa ilmaiseksi kokeilemassa ja uusia harjoittelijoita otetaan mukaan ensimmäisen viikon ajan. Peruskurssimaksu sisältää kuluvan vuoden jäsenmaksun ja kattaa harjoittelun lokakuun loppuun asti.

Huom! Halutessasi voit osallistua myös potkunyrkkeilyn peruskurssille maksamalla erotuksen 30€

HARJOITUKSET
Kaikki harjoitukset pidetään Kokkolan Kamppailusalilla (Ouluntie 13) ja harjoitusajat ovat

Maanantai 18.30 – 20.00

Keskiviikko 18.30 – 20.00

OHJAAJAT
Ohjaajina kurssilla toimivat Antti Heikura ja Aki Jaakola. Kaikilla ohjaajilla on pitkä tausta kamppailu-urheilun harjoittelemisesta sekä kansallisen tason ottelukokemusta niin potkunyrkkeilyssä, vapaaottelussa kuin lukkopainissakin.

KBT Kokkola ry on Kokkolan menestyneimpiä kamppailu-urheiluseuroja jonka lajeina ovat potkunyrkkeily, vapaaottelu ja lukkopaini. Seuran ottelijat ovat saavuttaneet kansallisen tason menestystä (mm. SM-1, -2 ja -3) mutta kilpaileminen ei kuitenkaan ole pakollista ja suurin osa harrastajista onkin mukana kuntoilumielessä. Ohjaajien pitkä kokemus eri lajeista takaa laadukkaan opetuksen ja mukavat, haastavat sekä hikiset treenit jokaiselle harrastajalle.

LISÄTIETOJA JA ILMOITTAUTUMISET
Tomi Kinnunen | 050 538 4811 | info@kbtkokkola.com

TERVETULOA MUKAAN!