kuntopotkiS- / KERTAUSKURSSI alkaa 2.8.2022!

mitä

Kuntopotkis on modernia ja vauhdikasta K1-potkunyrkkeilyä kuntoliikuntana. Peruskurssilla harjoitellaan potkunyrkkeilyn perustekniikkaa monipuolisesti ja turvallisesti sekä kohotetaan kuntoa erilaisten kuntoharjoitteiden avulla. Mitään kuntovaatimuksia ei ole eikä aikaisempaa kamppailulajitaustaa tarvita. Harjoituksissa ei myöskään oteta kovaa kontaktia harjoituspariin vaan kaikki tekniikat suoritetaan hallitusti harjoitusvälineisiin kuten nyrkkeilyhanskoihin, potkutyynyihin sekä säkkeihin.

Kuntopotkiksen peruskurssi antaa eväät harjoittelun jatkamiseen Kuntopotkis-treeneissä. Taitojen karttuessa harrastajat voivat myöhemmin halutessaan osallistua myös K1-potkunyrkkeilyn tekniikkaharjoituksiin.

Kurssi sopii loistavasti myös kertauskurssiksi potkunyrkkeilyyn mikäli harjoittelusta on ollut taukoa mutta haluaisi taas aloittaa harjoittelun!

missä ja milloin

Kuntopotkiksen peruskurssi alkaa tiistaina 2.8.2022 klo 19.30!

Kaikki harjoitukset pidetään Kokkolan Kamppailusalilla osoitteessa Ouluntie 13 (Ent. Ouluntie 46B, Kokkolan Varaosakeskusta vastapäätä, käynti sisäpihan kautta).

hinta

Kurssin hinta on 50€ ja kesto neljä viikkoa.

Maksuvälineinä käyvät tilisiirto, käteinen, maksukortti, Tyky-, Smartum- ja Virike-setelit sekä ePassi, SmartumPay ja Eazybreak. Peruskurssimaksu sisältää kuluvan vuoden jäsenmaksun ja kattaa harjoittelun syyskuun loppuun saakka.

Kurssilla voi käydä kaksi kertaa ilmaiseksi kokeilemassa ja uusia harjoittelijoita otetaan mukaan ensimmäisen viikon ajan!

kurssille mukaan

Varusteiksi kurssille riittää reippaan urheilumielen lisäksi sisäliikuntavaatteet sekä juomapullo, harjoittelu tapahtuu avojaloin. Harjoituksissa käytettäviä varusteita kuten nyrkkeilyhanskoja voi lainata salilta, mutta mikäli sinulla on omat niin voit ottaa ne mukaan.

Ikäraja kurssille on 13 vuotta.

harjoitusajat

Tiistai 19.30 – 20.30

Torstai 19.00 – 20.00

ohjaajat

Ohjaajina kurssilla toimivat Tomi Kinnunen ja Janne Vähäkangas. 

Kaikilla ohjaajilla on pitkä tausta kamppailu-urheilun
harjoittelemisesta, kansallisen tason ottelukokemusta sekä Suomen Potkunyrkkeilyliiton ohjaajakoulutus.

ilmoittautuminen

lisätiedot

Tomi Kinnunen | 050 538 4811 | info@kbtkokkola.com

kbt kokkola ry

KBT Kokkola ry on Kokkolan menestyneimpiä kamppailu-urheiluseuroja jonka lajeina ovat potkunyrkkeily, vapaaottelu ja lukkopaini. Seuran ottelijat ovat saavuttaneet kansallisen tason menestystä (mm. SM-1, -2 ja -3) mutta kilpaileminen ei kuitenkaan ole pakollista ja suurin osa harrastajista onkin mukana kuntoilumielessä. Ohjaajien pitkä kokemus eri lajeista takaa laadukkaan opetuksen ja mukavat, haastavat sekä hikiset treenit jokaiselle harrastajalle! 

tervetuloa mukaan!