JunnuPotkis alkaa 9.9.2019

KBT Kokkola aloittaa yläkouluikäisille 13–16-vuotiaille nuorille, tytöille ja pojille, suunnatun JunnuPotkis-potkunyrkkeilykurssin maanantaina 9.9. klo 16.30. Harjoitukset pidetään Kokkolan Kamppailusalilla osoitteessa Ouluntie 46B (Kokkolan Varaosakeskusta vastapäätä, käynti sisäpihan kautta).

JunnuPotkiksessa harjoitellaan monipuolisesti K-1 potkunyrkkeilyn perustekniikka mutta harjoittelussa paino on hauskassa tekemisessä ja alkeiden opettelussa. Lyöntien ja potkujen lisäksi kurssilla opetellaan liikkumista, kehonhallintaa, koordinaatiota ja kehitetään yleis- ja lihaskuntoa. Harjoittelussa ei oteta parin kanssa kovaa kontaktia vaan tekniikat suoritetaan hallitusti käyttäen hyväksi mm. kamppailuvarusteita, pistehanskoja sekä nyrkkeilysäkkejä. Kamppailu-urheilun säännöllinen harjoittelu parantaa nuorten keskittymiskykyä ja kärsivällisyyttä sekä kohentaa itseluottamusta. Varusteiksi JunnuPotkikseen tarvitsee reippaan urheilumielen lisäksi sisäliikuntavaatteet sekä juomapullon, harjoittelu tapahtuu avojaloin.

Kurssi kestää 16.12. asti ja hinta on 60€. Uusia harjoittelijoita otetaan mukaan kahden viikon ajan. Maksu käteisellä tai tilisiirtona (Pankkiyhteys: Nordea FI8710653500279918)

Huom. Kurssi järjestetään mikäli vähintään 10 osallistujaa. Vanhat JunnuPotkislaiset myös tervetulleita!

HARJOITUSAIKA
Maanantai klo 16.30–17.30

OHJAAJAT
Ohjaajana kurssilla toimii Janne Vähäkangas. Jannella on pitkä tausta kamppailu-urheilun harjoittelemisesta sekä Suomen Potkunyrkkeilyliiton ohjaajakoulutus.

KBT Kokkola on Kokkolan menestyneimpiä kamppailu-urheiluseuroja jonka lajeina ovat potkunyrkkeily, vapaaottelu ja lukkopaini. Seuran ottelijat ovat saavuttaneet kansallisen tason menestystä (mm. SM-1, -2 ja -3) mutta kilpaileminen ei kuitenkaan ole pakollista ja suurin osa harrastajista onkin mukana kuntoilumielessä. Ohjaajien pitkä kokemus takaa mukavat ja haastavat treenit jokaiselle harrastajalle.

LISÄTIETOJA JA ILMOITTAUTUMISET
Tomi Kinnunen | 050 538 4811 | info@kbtkokkola.com

Tervetuloa mukaan!