Harjoitusmaksut

Jäsenmaksu

10€ / vuosi (kuluvan vuoden jäsenmaksu sisältyy peruskurssimaksuun)

Jäsenmaksu maksetaan vuoden ensimmäisen harjoitusmaksun yhteydessä.

Huom. Kun olet maksanut jäsenmaksun käythän täyttämässä jäsentietolomakkeen alla olevasta painikkeesta

Peruskurssit

Potkunyrkkeily – 80€

Vapaaottelu ja lukkopaini – 80€

Huom! Kuukausittaista harjoitusmaksua maksavat jäsenet voivat osallistua kaikkien lajien peruskursseille ilman eri maksua!

Harjoitusmaksut

1KK    –    30€

3KK    –    75€

6KK    –    140€

12KK  –    260€

10 x harjoituskortti   –   40€

Kertamaksu – 5€

Kertamaksu maksetaan käteisellä harjoitusten ohjaajalle aina ennen harjoitusten alkua.

Ohjeita maksuista

Harjoitusmaksujen eräpäivä on kuun 1. päivä. Mikäli maksu myöhästyy on siitä erikseen ilmoitettava ennen eräpäivää. Harjoitusmaksu maksetaan kalenterikuukausittain.

Mikäli harjoittelu estyy vähintään kuukaudeksi loukkaantumisen tms. takia voidaan harjoitusmaksu laittaa etukäteen ilmoittamalla tauolle siten, että maksettu harjoitusaika on käytössä myöhemmin. Normaali lomamatka ei ole tällainen syy. Hyvityksissä huomioidaan vain täydet kalenterikuukaudet.

Maksuvälineinä harjoitus- , peruskurssi- ja varustemaksuihin käyvät pankkikortti, käteinen, tilisiirto, Tyky-, Smartum- ja Virike-setelit, ePassi sekä EazyBreak. Setelit, ePassi yms. käyvät ainoastaan henkilökohtaisiin harjoitus- ja peruskurssimaksuihin eikä niillä voi maksaa perheenjäsenten harjoitusmaksuja tai varuste- ja asustemaksuja.

Huom. Maksettaessa ePassilla toimipiste löytyy nimellä ”Kokkolan Kamppailusali”.

KBT Kokkolan tilinumero on Nordea FI8710653500279918

Tilille maksettaessa esittäkää maksukuitti treeneissä joko paperilla tai digitaalisesti. Maksuun viesti: Oma nimi, suoritettava maksu. Esim. ”Pekka Potkija, Tammikuu + jäsenmaksu -22”.