Harjoitusmaksut!

Ohjeita / muistutus harjoitusmaksuista

Huhtikuun alusta myös noviisikurssin päättäneiden harrastajien tulee maksaa normaalia harjoitusmaksua. Maksuvaihtoehtoina ovat kuukausimaksu, 10x-harjoituskortti tai kertamaksu. Maksamalla kuukausimaksua pidemmän jakson kerralla on kuukausikohtainen erä pienempi.

Harjoitusmaksujen hinnat ovat

1kk – 30€

3kk – 75€

6kk – 140€

12kk – 260€

10x-kortti 40€

Kertamaksu 5€

Harjoitusmaksun eräpäivä on kuukauden 1. päivä. Jos maksu myöhästyy on siitä ilmoitettava. Maksut voi maksaa joko seuran tilille (tilinro.: FI87 1065 3500 2799 18) tai käteisellä treeneissä ohjaajalle. Tilille maksettaessa viestiksi oma nimi ja mikä maksu on kyseessä. Maksuvälineinä käyvät myös Tyky-, Smartum- ja Virike-setelit sekä ePassi ja Smartum Online. Lisäksi Boliden Kokkola tukee työntekijöidensä harrastusta.

Harjoitusmaksut

Jäsenmaksu

10€ / vuosi (kuluvan vuoden jäsenmaksu sisältyy peruskurssimaksuun)

Peruskurssit

Potkunyrkkeily sekä vapaaottelu ja lukkopaini – 80€

Harjoitusmaksut

1KK    –    30€

3KK    –    75€

6KK    –    140€

12KK  –    260€

10 x harjoituskortti   –   40€

Kertamaksu – 5€

Kertamaksu maksetaan käteisellä harjoitusten ohjaajalle aina ennen harjoitusten alkua.

Ohjeita maksuista

Harjoitusmaksujen eräpäivä on kuun 1. päivä. Mikäli maksu myöhästyy on siitä erikseen ilmoitettava ennen eräpäivää. Harjoitusmaksu maksetaan kalenterikuukausittain.

Mikäli harjoittelu estyy vähintään kuukaudeksi loukkaantumisen tms. takia voidaan harjoitusmaksu laittaa etukäteen ilmoittamalla tauolle siten, että maksettu harjoitusaika on käytössä myöhemmin. Normaali lomamatka ei ole tällainen syy. Hyvityksissä huomioidaan vain täydet kalenterikuukaudet.

Maksuvälineinä harjoitus- , peruskurssi- ja varustemaksuihin käyvät pankkikortti, käteinen, tilisiirto, Tyky-, Smartum- ja Virike-setelit, ePassi sekä EazyBreak. Setelit, ePassi yms. käyvät ainoastaan henkilökohtaisiin harjoitus- ja peruskurssimaksuihin eikä niillä voi maksaa perheenjäsenten harjoitusmaksuja tai varuste- ja asustemaksuja.

Huom. Maksettaessa ePassilla toimipiste löytyy nimellä ”Kokkolan Kamppailusali”.

KBT Kokkolan tilinumero on Nordea FI8710653500279918

Tilille maksettaessa esittäkää maksukuitti treeneissä joko paperilla tai digitaalisesti. Maksuun viesti: Oma nimi, suoritettava maksu. Esim. ”Pekka Potkija, Tammikuu + jäsenmaksu -19”.

tyky_plusconv_2008_KULTTUURISETELI _VOUCHER_FRONTSIDE.indd