Harjoitusmaksut

Jäsenmaksu

20€ / vuosi (kuluvan vuoden jäsenmaksu sisältyy peruskurssimaksuun)

Huom. Kun olet maksanut jäsenmaksun käythän täyttämässä jäsentietolomakkeen alla olevasta painikkeesta

Peruskurssit

Potkunyrkkeily – 100€

Vapaaottelu ja lukkopaini – 100€

Huom! Kuukausittaista harjoitusmaksua maksavat jäsenet voivat osallistua kaikkien lajien peruskursseille ilman eri maksua!

Harjoitusmaksut

1KK    –    45€

3KK    –    120€

6KK    –    210€

12KK  –    360€

10 x harjoituskortti   –   60€

Kertamaksu – 8€

Ohjeita maksuista

Harjoitusmaksujen eräpäivä on kuun 1. päivä. Mikäli maksu myöhästyy on siitä erikseen ilmoitettava ennen eräpäivää. Harjoitusmaksu maksetaan kalenterikuukausittain.

Mikäli harjoittelu estyy vähintään kuukaudeksi loukkaantumisen tms. takia voidaan harjoitusmaksu laittaa etukäteen ilmoittamalla tauolle siten, että maksettu harjoitusaika on käytössä myöhemmin. Normaali lomamatka ei ole tällainen syy. Hyvityksissä huomioidaan vain täydet kalenterikuukaudet.

Maksuvälineinä harjoitus- , peruskurssi- ja varustemaksuihin käyvät pankkikortti, käteinen, tilisiirto, Tyky-, Smartum- ja Virike-setelit, ePassi sekä EazyBreak. Setelit, ePassi yms. käyvät ainoastaan henkilökohtaisiin harjoitus- ja peruskurssimaksuihin eikä niillä voi maksaa perheenjäsenten harjoitusmaksuja tai varuste- ja asustemaksuja.

Huom. Maksettaessa ePassilla toimipiste löytyy nimellä ”Kokkolan Kamppailusali”.

KBT Kokkolan tilinumero on Nordea FI8710653500279918

Tilille maksettaessa esittäkää maksukuitti treeneissä joko paperilla tai digitaalisesti. Maksuun viesti: Oma nimi, suoritettava maksu. Esim. ”Pekka Potkija, Tammikuu + jäsenmaksu -22”.