Harjoitusajat ja tuntikuvaukset

Harjoitusajat

MAANANTAI

16.30 – 17.30 JunnuPotkis

17.30 – 18.30   Kuntopotkis – Tekniikka

18.30 – 20.00   MMA – Pystypainotteinen treeni

TIISTAI

18.00 – 19.15   KB – Ottelutekniikka + sparri

KESKIVIIKKO

17.30 – 18.30   Kuntopotkis – Säkki

18.30 – 20.00   MMA – Mattopainotteinen treeni

TORSTAI

18.00 – 19.15  KB – Tekniikka

PERJANTAI

18.00 – 19.00   KB / MMA – Sparri

SUNNUNTAI

16.00 – 17.15   KB – Tekniikka

KB = Kickboxing / Potkunyrkkeily MMA = Vapaaottelu

Tuntikuvaukset

KUNTOPOTKIS

Kuntopotkiksessa harjoitellaan potkunyrkkeilyä kuntoliikuntana. Mukana ovat kaikki potkunyrkkeilytekniikat mutta kovaa kontaktia pariin ei oteta eikä otteluharjoituksia eli sparria ole lainkaan. Kaikki tekniikat suoritetaan joko parin hanskoihin tai välineisiin kuten lyönti- ja potkutyynyihin sekä säkkiin. Mukana on aina myös lihaskuntoharjoittelua. Kuntopotkis-nimen ei kannata antaa kuitenkaan hämätä vaan harjoituksissa on varmasti haastetta myös kokeneemmille kamppailijoille.

KB – TEKNIIKKA

Tekniikkaharjoituksissa harjoitellaan monipuolista K-1 potkunyrkkeilytekniikkaa yksin ja pareittain. Mukana on myös lyöntien ja potkujen torjuntoja sekä väistöjä ja vastatekniikoita. Kontakti pariin on kuitenkin aina hallittua eikä varsinaista otteluharjoittelua eli sparria ole. Harjoittelussa käytetään hyväksi myös lyönti- ja potkutyynyjä sekä säkkejä. Mukana on aina myös lihaskuntoharjoittelua.

KB – OTTELUTEKNIIKKA + SPARRI

Ottelutekniikka + sparriharjoituksissa harjoitellaan monipuolista K-1-potkunyrkkeilyn ottelutekniikkaa ja -taktiikkaa sekä sparrataan eli tehdään otteluharjoittelua erilaisina tehtäväotteluina sekä vapaana sparrina. Mukana on aina myös lihaskuntoharjoittelua.

KB/MMA – SPARRI

Sparriharjoituksissa harjoitellaan pääasiassa pystysparria ja on tarkoitettu niin potkunyrkkeilijöille kuin vapaaottelijoillekin. Vaikka pääpaino on pystyottelussa, voivat vapaaottelijat kuitenkin sparrata myös alasvientien kanssa tai pelkästään painia. Sparriharjoituksiin voi tulla myös tekemään omatoimisesti vapaata harjoittelua esimerkiksi lyönti- ja potkutyynyillä sekä säkillä tai harjoittaa lihaskuntoa.

MMA

Vapaaotteluharjoituksissa harjoitellaan monipuolisesti vapaaottelu- ja lukkopainitekniikkaa niin pystyssä kuin matossa. Mukana on lajinomaisten harjoitteiden lisäksi pysty- ja mattosparria sekä alasvientejä. Toinen viikon vapaaotteluharjoituksista painottuu pystyotteluun ja toinen matto-otteluun. Harjoitukset kuitenkin elävät ja muodostavat monipuolisen kokonaisuuden. Mukana on aina myös lihaskuntoharjoittelua.