Harjoitusajat ja tuntikuvaukset

MAANANTAI

17.30 – 18.30 Kuntopotkis – Säkkitreeni

18.30 – 19.45 MMA

TIISTAI

18.00 – 19.00 KB – Tekniikka + sparri (säkki/tyynyt jos ei halua sparrata)

19.00 – 20.00 KB – Peruskurssi

KESKIVIIKKO

17.30 – 18.30 Kuntopotkis – Välinetreeni

18.30 – 19.45 Lukkopaini

TORSTAI

18.00 – 19.00 KB – Tekniikka

19.00 – 20.00 KB – Peruskurssi

PERJANTAI

18.00 – 19.00 KB / MMA – Sparri

SUNNUNTAI

16.00 – 17.15 KB – Tekniikka

KB = Kickboxing / Potkunyrkkeily MMA = Vapaaottelu

Tuntikuvaukset

KUNTOPOTKIS

Kuntopotkiksessa harjoitellaan potkunyrkkeilyä kuntoliikuntana. Mukana ovat kaikki potkunyrkkeilytekniikat mutta kovaa kontaktia pariin ei oteta eikä otteluharjoituksia eli sparria ole lainkaan. Kaikki tekniikat suoritetaan joko parin hanskoihin tai välineisiin kuten lyönti- ja potkutyynyihin sekä säkkiin. Mukana on aina myös lihaskuntoharjoittelua. Kuntopotkis-nimen ei kannata antaa kuitenkaan hämätä vaan harjoituksissa on varmasti haastetta myös kokeneemmille kamppailijoille.

KB – TEKNIIKKA

Tekniikkaharjoituksissa harjoitellaan monipuolista K-1 potkunyrkkeilyn perustekniikkaa yksin ja pareittain. Mukana on myös lyöntien ja potkujen torjuntoja sekä väistöjä ja vastatekniikoita. Kontakti pariin on kuitenkin aina hallittua eikä varsinaista otteluharjoittelua eli sparria ole. Harjoittelussa käytetään hyväksi myös lyönti- ja potkutyynyjä sekä säkkejä. Tekniikkaharjoitukset soveltuvat kaikille kokemus- ja kuntotasoon katsomatta.

KB – OTTELUTEKNIIKKA + SPARRI

Ottelutekniikka + sparriharjoituksissa harjoitellaan monipuolista K-1-potkunyrkkeilyn ottelutekniikkaa ja -taktiikkaa sekä sparrataan eli tehdään otteluharjoittelua erilaisina tehtäväotteluina sekä vapaana sparrina. Sparraaminen ei kuitenkaan ole pakollista ja sen voi korvata esim. säkkiharjoittelulla. 

KB/MMA – SPARRI

Sparriharjoituksissa harjoitellaan pääasiassa pystysparria ja on tarkoitettu niin potkunyrkkeilijöille kuin vapaaottelijoillekin. Vaikka pääpaino on pystyottelussa, voivat vapaaottelijat kuitenkin sparrata myös alasvientien kanssa tai pelkästään painia. Sparriharjoituksiin voi tulla myös tekemään omatoimisesti vapaata harjoittelua esimerkiksi lyönti- ja potkutyynyillä sekä säkillä tai harjoittaa lihaskuntoa.

MMA JA LUKKOPAINI

Vapaaottelu- ja lukkopaini harjoituksissa harjoitellaan monipuolisesti vapaaottelu- ja lukkopainitekniikkaa niin pystyssä kuin matossa. Mukana on lajinomaisten harjoitteiden lisäksi pysty- ja mattosparria sekä alasvientejä.