Harjoitusajat ja tuntikuvaukset

MAANANTAI

17.30 – 18.30 Kuntopotkis – Säkkitreeni

18.30 – 19.45 Lukkopaini

TIISTAI

17.00 – 18.00 Lukkopaini – Perustekniikka

18.00 – 19.00 KB – Tekniikka

19.00 – 20.00 KB – Peruskurssi

KESKIVIIKKO

17.30 – 18.30 KB – Tekniikka

18.30 – 19.45 Lukkopaini

TORSTAI

18.00 – 19.00 Kuntopotkis – Tekniikka- ja välinetreeni

19.00 – 20.00 KB – Peruskurssi

PERJANTAI

17.00 – 18.00 Lukkopaini – Perustekniikka

18.00 – 19.00 KB – Sparri

SUNNUNTAI

16.00 – 17.15 KB – Tekniikka

KB = Kickboxing / Potkunyrkkeily

Tuntikuvaukset

KUNTOPOTKIS – SÄKKI- JA VÄLINETREENI

Kuntopotkiksessa harjoitellaan potkunyrkkeilyä kuntoliikuntana. Mukana ovat kaikki potkunyrkkeilytekniikat mutta kovaa kontaktia pariin ei oteta eikä otteluharjoituksia eli sparria ole lainkaan. Kaikki tekniikat suoritetaan joko parin hanskoihin tai välineisiin kuten lyönti- ja potkutyynyihin sekä säkkiin. Mukana on aina myös lihaskuntoharjoittelua. Kuntopotkis-nimen ei kannata antaa kuitenkaan hämätä vaan harjoituksissa on varmasti haastetta myös kokeneemmille kamppailijoille.

KB – TEKNIIKKA

Tekniikkaharjoituksissa harjoitellaan monipuolista K-1 potkunyrkkeilyn perustekniikkaa yksin ja pareittain. Mukana on myös lyöntien ja potkujen torjuntoja sekä väistöjä ja vastatekniikoita. Kontakti pariin on kuitenkin aina hallittua ja sparri eli otteluharjoittelu on aina vapaaehtoista ja sen voi halutessa korvata säkki- tai välineharjoittelulla. Harjoittelussa käytetään hyväksi myös lyönti- ja potkutyynyjä sekä säkkejä. Tekniikkaharjoitukset soveltuvat kaikille kokemus- ja kuntotasoon katsomatta.

KB/MMA – SPARRI

Sparriharjoituksissa harjoitellaan pääasiassa pystysparria ja on tarkoitettu niin potkunyrkkeilijöille kuin vapaaottelijoillekin. Vaikka pääpaino on pystyottelussa, voivat vapaaottelijat kuitenkin sparrata myös alasvientien kanssa tai pelkästään painia. Sparriharjoituksiin voi tulla myös tekemään omatoimisesti vapaata harjoittelua esimerkiksi lyönti- ja potkutyynyillä sekä säkillä tai harjoittaa lihaskuntoa.

MMA JA LUKKOPAINI

Vapaaottelu- ja lukkopaini harjoituksissa harjoitellaan monipuolisesti vapaaottelu- ja lukkopainitekniikkaa niin pystyssä kuin matossa. Mukana on lajinomaisten harjoitteiden lisäksi pysty- ja mattosparria sekä alasvientejä. 

LUKKOPAINI – PERUSTEKNIIKKA

Lukkopainin perustekniikka harjoituksissa keskitytään nimensä mukaisesti lukkopainin perusteisiin ja ne soveltuvat etenkin vähemmän lukkopainista kokemusta omaaville sekä niille joilla on ehkä ollut taukoa mutta haluaisivat taas aloittaa harjoittelun. Myös kokeneemmille treenit tarjoavat varmasti haastetta ja heille harjoitukset voidaan skaalata kokemustason mukaan.