Harjoitusajat ja tuntikuvaukset

MAANANTAI

17.30 – 18.30 Nyrkkeily / Kuntonyrkkeily

18.30 – 19.45 NoGi / Lukkopaini

TIISTAI

17.00 – 18.30 NoGi / Lukkopaini

18.30 – 19.30 KB – Tekniikka

19.30 – 20.30 KB – Peruskurssi

KESKIVIIKKO

17.30 – 18.30 KB – Säkki

18.30 – 19.45 NoGi / MMA

TORSTAI

17.30 – 18.30 KB – Peruskurssi

18.30 – 19.30 KB – Tekniikka

PERJANTAI

17.00 – 18.30 NoGi / Lukkopaini

18.30 – 19.30 KB – Sparri

LAUANTAI

11.00 – 12.00 KB – Välineet / Säkki

12.00 – 14.00 NoGi / Lukkopaini – Open Mat

SUNNUNTAI

16.00 – 17.15 KB – Tekniikka

 
KB = Kickboxing / Potkunyrkkeily
MMA = Vapaaottelu
NoGi = Lukkopaini

TUNTIKUVAUKSET

KB – TEKNIIKKA
Tekniikkaharjoituksissa harjoitellaan monipuolista K1-potkunyrkkeilytekniikkaa ja -taktiikkaa. Pariharjoittelua on runsaasti ja mukana on lyönti- ja potkutekniikkaharjoittelun lisäksi myös torjuntoja sekä väistöjä ja vastatekniikoita. Mukana on myös otteluharjoittelua eli sparria, mutta kontakti harjoituspariin tulee aina olla hallittua. Harjoittelussa käytetään hyväksi myös lyönti- ja potkutyynyjä sekä säkkejä.

KB – SPARRI
Sparriharjoituksissa tehdään ainoastaan potkunyrkkeilyn otteluharjoittelua eli sparrataan. Vaikka sparriharjoittelu on vapaata otteluharjoittelua, tulee kontaktin olla kuitenkin aina hallittua ja paino onkin ottelutekniikanharjoittelussa. 

Sparriharjoituksiin voi kuitenkin tulla myös tekemään omatoimisesti vapaata harjoittelua esimerkiksi lyönti- ja potkutyynyillä sekä säkillä tai harjoittaa lihaskuntoa.

KB – SÄKKI
Säkki-treeneissä kaikki potkunyrkkeilytekniikat suoritetaan nyrkkeilysäkkiin eikä varsinaista paritekniikkaharjoittelua ole. 

Säkkitreeneissä jokainen voi säätää harjoittelun tehon oman kuntonsa mukaan joten kyseessä on todella matalan kynnyksen harjoittelua. 

Säkki-treenit soveltuvat etenkin vähemmän kokemusta potkunyrkkeilyharjoittelusta omaaville sekä niille joilla on ehkä ollut taukoa treeneistä mutta haluaisivat taas aloittaa harjoittelun. Säkki-treeneissä on kuitenkin taatusti haastetta myös kokeneemmille harrastajille. Hikitakuu!

KB – VÄLINEET / SÄKKI
Väline ja säkkitreenit ovat myös matalamman kynnyksen treenit joissa kontaktia otetaan ainoastaan harjoitusvälineisiin kuten lyönti- ja potkutyynyihin sekä nyrkkeilysäkkiin. 

NYRKKEILY / KUNTONYRKKEILY
Nyrkkeilyharjoituksissa harjoitellaan monipuolisesti nyrkkeilytekniikkaa niin yksin kuin erilaisilla pariharjoitteilla käyttäen hyväksi nyrkkeily- ja pistehanskoja sekä nyrkkeilysäkkejä. 

Halukkaat voivat myös tehdä otteluharjoittelua eli sparrata mutta tämä ei kuitenkaan ole koskaan pakollista ja sparrierät voi suorittaa omaan tahtiinsa säkkiharjoitteluna. 

NoGi / LUKKOPAINI
Lukkopaini harjoituksissa harjoitellaan monipuolisesti lukkopainitekniikkaa niin pystyssä kuin matossakin. Mukana on myös painin otteluharjoittelua eli painisparria.

MMA / VAPAAOTTELU
Vapaaotteluharjoituksissa harjoitellaan monipuolisesti vapaaottelutekniikkaa niin pystyssä kuin matossa sekä siirtymistä näiden välillä. 

Mukana on lajinomaisten tekniikkaharjoitteiden lisäksi vapaaottelun otteluharjoittelua eli pysty- sekä mattosparria lyönneillä ja ilman. Kontakti pariin tulee kuitenkin aina olla hallittua niin pystyssä kuin matossakin.

 

 

KB = Kickboxing, potkunyrkkeily MMA = Vapaaottelu NoGi = Lukkopa